Handig om te weten

Afspraak maken

Al onze dagelijks spreekuren zijn op afspraak. U kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week via MijnGezondheid.net zelf een afspraak in onze agenda maken. Wilt u liever bellen, dat kan, maar houd er rekening mee dat op maandagochtend de telefoon erg druk kan zijn. Hoeft uw afspraak niet op maandagochtend, bel dan a.u.b. op een andere dag terug. Als u vóór 9.00 uur belt kunt u meestal dezelfde dag nog terecht.

Voordat u belt voor een afspraak of voor u zelf een afspraak gaat inplannen, doorloop eerst deze vragen.

Moetiknaardedokter.nl

Huisbezoek

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. Bijvoorbeeld omdat u te ziek bent om naar de praktijk te komen.

Huisbezoeken dienen, indien mogelijk, voor 10.00 uur aangevraagd te worden. De huisarts belt u dan tussen 10.00 en 10.30 uur terug om samen met u iets af te spreken.

Telefonisch spreekuur

U kunt ons tussen 10.30 en 12.30 uur bellen voor telefonische vragen of het opvragen van de uitslag van een bloedonderzoek of röntgenonderzoek (u kunt evt ook via MijnGezondheid.net al uw eigen gegevens inzien, een herhaalrecept aanvragen of een vraag stellen aan één van onze medewerkers).

Als de assistente uw vraag niet kan beantwoorden, dan kunt u later op de dag teruggebeld worden door de huisarts.